V de vendetta

Anàlisi d'una seqüència

V de Vendetta (títol original en anglès: V for Vendetta) és una lliure adaptació de la novel·la gràfica V for Vendetta d'Alan Moore i David Lloyd. La pel·lícula va ser dirigida per James Mc Teigue i produïda per Joel Silver i els germans Whachowski, Larry i Andy, que van escriure el guió. Protagonitzada per Natalie Portman (Evey Hammond), Hugo Weaving (V), Stephen Rea (Finch) i John Hurt (Sutler). La pel·lícula mostra al protagonista V, un combatent per la llibertat que persegueix la destrucció d'un estat feixista, ubicat en l'Anglaterra de l'any 1997 (el futur, quan es va publicar l'obra: 1982-1985.

TÍTOL: V de vendetta
DIRECTOR:
James Mc Teigue
COMPOSITOR:
Dario Marianelli
ACTORS PRINCIPALS: Natalie Portman (Evey Hammond), Hugo Weaving (V), Stephen Rea (Finch) i John Hurt (Sutler)
En aquesta secuencia podem observar els plans del protagonista principal

RELACIÓ AMB L'ACCIÓ: És exterior ja que a la acció no hi apareixen els instruments, veus o aparells que produeixen la música que esta sonant.

ORIGEN DE LA MÚSICA: És Música original, perque s'ha fet per a la propia pel.lícula i no s'ha tret de la música que un compositor ja ha creat amb anterioritat.

FUNCIONS DE LA MÚSICA: Crear el to i l'atmosfera d'un film: Perque crea la sensacio aquesta de la tensio del moment,de lo que esta passant i de lo que pensa la gent d'acord amb lo que pensa el protagonista.